Ραφάκια γενικής χρήσης

Ραφάκια γενικής χρήσης

Δεν αποκλείεται και η διακοσμητική τους χρήση

Οι διαστάσεις του είναι 22 Χ 7 Χ 24 εκατοστά











Σχόλια

  1. Δες τι ομορφα πραγματα μπορεί να κανει κανεις με τα ξυλαρακια.. μπορεί να θελει υπομονη αλλά γινεται πολύ ομορφο οτι και να κανεις..καλο σου βραδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά Ρούλα μου.Θέλει υπομονή ναι αλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Βέβαια οι ατέλειες είναι εμφανείς αλλά μιλάμε για απόλυτα χειροποίητη κατασκευή. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και το σχόλιό σου. Καλή βδομάδα.

      Διαγραφή
  2. Καλοτάξιδο το καινούριο blog και... καλοστέριωτες οι κατασκευές!!!
    Δεν είχα δει τα χρηστικά, Γιάννη, είναι κι αυτά πολύ όμορφα. Αλλά τα αγαπημένα μου παραμένουν τα σπιτάκια. Καλά... και η θήκη με τις βούρτσες.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα, τι καλά! Εδώ αφήνω εύκολα σχόλιο. Στα άλλα blog σου, από το κινητό, πρέπει να τα γράφω δυο και τρεις φορές για να τα πάρει...

      Διαγραφή
    2. Αλεξάνδρα μου καλησπέρα. Ειλικρινά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σου αρέσουν. Τα χρηστικά ναι είναι αρκετά λειτουργικά κυρίως για θήκες γενικής χρήσης μέσα στο σπίτι. Καλά, τα σπιτάκια τα λατρεύω και εγώ.

      Σημείωση: Για τις αναρτήσεις στα blogs του pathfinder: Μόλις πατάς την αποστολή του σχολίου και αργεί και στο τέλος πέφτει με την ένδειξη error, ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, το έχει ήδη ...πάρει....!!! είναι τεχνικό τους το θέμα. Στο λέω για να μην ταλαιπωρείσαι.
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
    3. Σ' ευχαριστώ, Γιάννη, για τη διευκρίνηση!
      Εντωμεταξύ, σήμερα είδα και το γραφείο με τη θέση για φωτογραφία: κι αυτό πολύ πολύ καλό!!!

      Διαγραφή
    4. Αλεξάνδρα, την αμαρτία μου θα την πω. Το γραφείο το αγάπησα και εγώ ναι.....! με παίδεψε αλλά το αγάπησα. Και είναι χρηστικό και διακοσμητικό μαζί. Σε ευχαριστώ καλή μου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου